MajCare

Majbritt Rossau,

Amtsvejen 105, Meløse,

3320 Skævinge   

Tlf.: 2280 8781

majbritt.majcare@gmail.com

CVR: 32 90 02 83

Massage og Idrætsskadeterapi


Massage er for mange noget de forbinder med luxuriøst welness der bidrager til stort velbehag, hvilket det også kan være. Men massage udført rigtigt kan desuden afhjælpe en lang række gener som kan være opstået som følge af et uheld, det kan skyldes overbelastning eller blot en ’skavank’ der er kommet snigende over tid.

Langt de fleste skader er mindre skader, der i det daglige ikke volder mærkbare problemer, for man lærer at kompensere så det ikke gør så ondt. Det betyder imidlertid at man blot flytter problemet, for ved at kompensere, lader man muskler og led udføre unaturlige bevægelser, og det vil på sigt også give problemer der, og man risikerer  at miste muskelmasse og muskelstyrke, når man over en længere tid undlader at bruge musklerne, og derved opstår et nyt problem.

Har du haft smerter over længere tid så søg behandling og tro ikke at de går over af sig selv. Et ubehandlet problemet kan blive et kronisk problem. Generelt kan man sige, at i jo længere tid problemet har været der, jo længere tid tager det at behandle.


Eksempler af områder for behandling:


Hoved og nakke:hovedpine, hold i nakken

Skulder: ondt og nedsat bevægelse, ’kold skulder’, smerter om natten

Arm: mussearm, tennisalbue, golfarm, prikken i håndled eller fingre

Ryg og Lænd: Iscias, ’hold i ryggen’, ’hekseskud’, smerter og nedsat bevægelighed

Ben, knæ, fødder: ondt i hofte, ondt i og omkring knæet, ondt i skinneben, ankel, achillessene, hælen.


Så der er al mulig grund til at søge behandling hurtigst muligt, måske kan en enkel eller 2 behandlinger hjælpe, hvis du søger hurtig hjælp.


Hvad gør massage:


Ved de ovenfor listede symptomer vil der ofter optræde ophobninger af affaldsstoffer, væskeansamlinger eller inflamationer som vil nedsætte blod- og væske gennemstrømningen i de pågældende områder, som kan ses ved at  bevægelighedenen nedsættes i vores led eller gøre vores muskler hårde, stive og ømme. Ved massage skaber man flow i blodcirkulationen, som netop skal sørge for at der kommer frisk næring og ilt rundt i hele kroppen og samtidig skal kroppens affaldsstoffer transporteres væk.


Behandlingsformer:


Afhængig af hvilke problem der skal behandles vil jeg ofte sammenstykke en behanling med flere teknikker så som:

Massage - Fysiurgisk massage, Tværmassage

Ledmobilisering (som intet har med kiropraktorens manipulation at gøre)

Triggerpunkt

Funktionel akupunktur

Forbindinger (Kineso-tape, kompressionsforbindinger, sportsforbindinger, støtteforbindinger til genoptræning)

Smertelindring m. øreakupunktur

Laserbehanling m laserpen