MajCare

Majbritt Rossau,

Amtsvejen 105, Meløse,

3320 Skævinge   

Tlf.: 2280 8781

majbritt.majcare@gmail.com

CVR: 32 90 02 83

 

Kæmper du med vægtproblemer, stress, angst, fobier, usikkerhed eller lavt selvværd?


Så kan hypnose eller hypno-terapi, som er det jeg laver, hjælpe dig. Forandringen sker ofte hurtigere, end du tror, og ofte skal der hun en enkelt session til. Derfor afsætter jeg også altid 2 timer til en hypno-terapi session, så vi har tid nok til at komme grundigt til bunds i de problematikker der skal arbejdes med. Der kan dog forekomme mere komplekse ting hvor man må dele problemerne op i 2 eller 3 forskellige sessioner.


Du behøver ikke tro på hypnose, for at behandlingen får positiv effekt. Men du kan roligt tro på effekten, for behandlingsverdenen anerkender den positive virkning af hypnose.

Læger og psykologer har brugt behandlingen i århundreder.


Hypno-terapi har en positiv effekt på en lang række problemer og udfordringer og listen ville blive lang hvis jeg skal skulle remse alle de ting op der kan behandles. Mange af de uønskede adfærdsmønstre og problemer vi bokser med ligger lagret i vores underbevidsthed, selv fysiske symptomer og smerter, så derfor skal vi ned og arbejde med underbevidstheden.


Med stor success har jeg for at nævne nogle eksempler hjulpet mennesker med:


 • Vægttab
 • Rygestop
 • Sukkertrang
 • Selvværd og selvtillid
 • Jalousi og traumer efter skilsmisse
 • Søvnproblemer
 • Angst
 • Tankemylder
 • Manglende energi og motivation
 • Fobier (ex. Højdeskræk, Flyskræk)
 • Traume efter ulykke
 • Stress

 

Vægttab. Et holdbart vægttab opnås ikke med en kur, men med en kost og livsstilsændring, som slet ikke behøver svær at gennemføre

En vægttabssession begynder jeg altid med en gennemgang af klientens nuværende kost og livsstil. Som coach vil jeg herefter i samarbejde med klienten inditificere hvad der kan og bør optimeres. Og vi lægger en plan som er SMART. S=specifik, M=målbart, A=attaktivt (ønskeligt), R=Realistiskt og T=Tidshorisont

bl.a lægges der realistiske delmål op. 


5 grunde til at Hypnoterapi og hypnose kan være nyttige redskaber i vægttabsprocessen af flere grunde:


 1. Øget bevidsthed: Under hypnose kan man få adgang til og ændre ubevidste tanker og vaner, som kan være årsager til overspisning eller dårlige kostvaner. Dette øger bevidstheden om ens spisemønstre og kan gøre det lettere at ændre dem.
 2. Stressreduktion: Hypnose kan reducere stress og angst, hvilket ofte er forbundet med usund spiseadfærd som trøstespisning eller overspisning. Ved at tackle årsagerne til stress gennem hypnose kan man mindske trangen til at ty til usund mad.
 3. Øget motivation: Hypnoterapi kan styrke ens motivation og engagement i vægttabsprocessen ved at forstærke ens ønske om at nå ens mål. Dette kan hjælpe med at opretholde sundere vaner på lang sigt.
 4. Ændring af tankemønstre: Hypnose kan hjælpe med at ændre negative tanker og selvopfattelser, der kan forhindre vægttab. Dette kan omfatte at styrke ens tro på ens evne til at tabe sig og opretholde et sundt vægttab.
 5. Styrkelse af viljestyrke: Gennem hypnoterapi kan man styrke ens viljestyrke og evne til at modstå fristelser og overflødige spiseimpulser.


Det er vigtigt at huske, at hypnoterapi og hypnose ikke er en mirakelkur, og vægttab kræver stadig engagement, sund kost og motion. Men for nogle mennesker kan det være et effektivt supplement til en helbredelsesplan.